Naar de hoofdinhoud gaan
0

DROOG KATTENVOER
DENTAL
SCHARREL-
KALKOEN

Stopt Slechte AdemVermindert TandplakGraanvrij

Graanvrij kattenvoer, met een formule om tandplak, tandsteen en slechte adem bij de kat te verminderen. Bevat ProDen PlaqueOff®, een remedie tegen tandplak die helpt tandvleesziekte te voorkomen, een vaak pijnlijke kwaal waar meer dan twee derde van de katten last van heeft.

Vanaf 6.95

KLINISCH BEWEZEN: VERMINDERT TANDPLAK.

Canagan Dental gebruikt 's werelds meest effectieve middel tegen tandplak in een heerlijk droog kattenvoer dat het instinct van je huisdier bevredigt en de tanden reinigt.

HOE WERKT HET?

ProDen PlaqueOff® wordt gemaakt van een speciaal zeewier, dat langs de Noord-Atlantische kust gewonnen wordt. Het is goedgekeurd door de VOHC (Veterinary Oral Health Council)*. Het middel werkt via de bloedbaan. Het geeft in het speeksel een natuurlijk bestanddeel af dat op de tanden het laagje bacteriën afbreekt waar tandplak zich op vastzet.

Wij adviseren om in aanvulling op onze producten regelmatig de tanden te poetsen voor optimale gebitsgezondheid.

 

DE BESTE INGREDIËNTEN VAN DE NATUUR

SCHARRELKALKOEN

Kalkoen is een uitstekende bron van eiwitten, vitaminen, fosfor en selenium, goed voor het immuunsysteem.

ZOETE AARDAPPEL

Een zeer goed verteerbare premium bron van energie die langzaam afgegeven wordt, rijk aan antioxidanten en een geweldige bron van oplosbare vezels.

PRODEN PLAQUEOFF®

Bevat het klinisch actieve ingrediënt ProDen PlaqueOff® voor tandsteencontrole en natuurlijke tandplakverwijdering. Onze tandverzorgingslijn voor honden is goedgekeurd door VOHC (Veterinary Oral Health Council).

GOUDSBLOEM, CRANBERRY EN KAMILLE

Goudsbloem stimuleert de productie van witte bloedcellen en versterkt het immuunsysteem. Cranberry is rijk aan vitamine C en helpt gezonde urinewegen te bevorderen. Kamille staat bekend als stressverminderend.

ONZE INGREDIËNTEN

Geen voedingsinformatie

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

Vers bereide kalkoen (30%), gedroogde kip (22,5%), zoete aardappel, aardappel, gedroogde kalkoen (8%), erwten, kippenvet (4%), luzerne, gedroogd ei (3%), kippenjus (1,5%), zalmolie (1%), mineralen, ProDen PlaqueOff (2.500 mg/kg), fructo-oligosacchariden, pepermunt, peterselie, appel, wortel, spinazie, psyllium, zeewier, kamille, goudsbloem, cranberry, anijszaad en fenegriek.

ANALYTISCHE BESTANDDELEN

Ruw eiwit 36%, ruw vet 17%, ruwe celstof 3%, ruwe as 9,5%, vocht 7%, omega 6 3,5%, omega 3 0,8%, calcium 1,3%, fosfor 1,1%.

NUTRITIONELE TOEVOEGINGSMIDDELEN (PER KG)

Vitamine A 25.096 IE, vitamine D3 1.730 IE, vitamine E 322 IE, taurine 2.200 mg, zink (zinksulfaatmonohydraat) 96 mg, ijzer (ijzer (II) sulfaatmonohydraat) 72 mg, mangaan (mangaansulfaatmonohydraat) 29 mg, koper (koper (II) sulfaatpentahydraat) 12 mg, jodium (kaliumjodide) 0,74 mg.

VOEDINGSSCHEMA'S

OVERSTAPPEN OP CANAGAN

Als je voor het eerst Canagan gaat voeren, raden we aan eerst een week geleidelijk te introduceren. Begin met een mix van 25% Canagan met 75% van het vorige voer, op dag drie 50% van allebei, dag vijf 75% Canagan, tot 100% Canagan op dag zeven.

DROOG KATTENVOER

Bij een kat met overgewicht de inname van het voer verminderen met 10%. Bij een kat met ondergewicht de inname van het voer vermeerderen met 10%. Ga zo door tot het juiste gewicht bereikt is.

Zorg dat er altijd schoon drinkwater beschikbaar is. Koel en droog bewaren.

VOLWASSEN KAT

Gewicht (kg) Hoeveelheid (g)
< 2.5 25-35
2.5-3.5 35-45
3.5-4.5 45-60
4.5+ 60+

KITTEN

Leeftijd (maanden) Hoeveelheid (g)
< 2 20-30
2-4 30-55
4-6 55-75
6-12 75+

Reviews

Reviews

Britt 03/04/2024

Beetje prijzig

Mijn twee poezekinderen eten het graag. Wanneer ik de zak opendeed verschoot ik een beetje van de geur ; p ook is het wat aan de prijzige kant voor 1,5kg. Maar de poesjes zijn blij en eten het graag dus dat is het belangrijkste

Lisa

Dag Britt,

Wat fijn te horen dat je poezenkindjes het graag lusten. Het is inderdaad niet het goedkoopste eten op de markt, maar daarvoor krijg je wel een kwalitatief voer, vol met de beste ingrediënten. Je krijgt er een mooie gezondheid en prachtige vachtjes voor in de plaats. Graag tot een volgende bestelling.

Pagina 1 / 1

Laat je review achter

Je moet inloggen om een review in te dienen. Klik hier om in te loggen of te registreren .

DIT VINDT JE KAT MISSCHIEN OOK LEKKER