Naar de hoofdinhoud gaan
0
Geluid uitzetten Geniet van onze video
met het geluid aan

 

Met trots koolstofneutraal

We wekken onze eigen zonne-energie op om ons Britse distributiecentrum en hoofdkantoor van stroom te voorzien. We compenseren ook alle koolstof die vrijkomt bij onze veehouderij, de productie van ons voedsel en het vervoer van de eindproducten. We zijn er trots op dat we net zoveel koolstof uit de atmosfeer halen als we erin stoppen, waardoor we koolstofneutraal zijn.

Wereldwijde milieuprojecten ondersteunen

We werken samen met wereldwijde initiatieven, zoals het Southern Cardamom Rainforest-project in Cambodja dat tropische regenwouden beschermt tegen illegale houtkap en stroperij, dit project bespaart meer dan 3.000.000 ton koolstofuitstoot per jaar en heeft tot nu toe meer dan 13.000.000 ton bespaard.

Gebruik van de beste ingrediënten

We houden van dieren, dus welzijn komt altijd op de eerste plaats bij het selecteren van onze ingrediënten. De verse kip in ons droogvoer is 100% vrije-uitloopvlees van vertrouwde Britse boeren en onze zalm komt uit de ongerepte wateren van Schotland. We doen nooit concessies aan kwaliteit en streven ernaar altijd aan de hoogste normen en standaarden te voldoen. De kwaliteit van onze ingrediënten is te proeven, daarom is Canagan de eerste keuze voor onze huisdieren.

Ontdek de lokale ingrediënten waaruit onze bekroonde recepten bestaan.

Een integer familiebedrijf

Eddie Milbourne heeft het bedrijf meer dan 40 jaar geleden opgericht, om het allerbeste huisdierenvoer te maken, voor exclusieve verkoop in onafhankelijke dierenwinkels. Nu, met Eddies zoon James aan het roer, kijken we ernaar uit om door te gaan met wat wij belangrijk vinden: integriteit, de goede dingen doen en onze geliefde huisdieren op de eerste plaats zetten.

Ontdek hier meer over onze geschiedenis.

Je vindt Canagan alleen in geselecteerde onafhankelijke dierenwinkels

Wij zijn zelf onze reis begonnen als onafhankelijke dierenwinkel, en we geloven echt dat er geen betere plek is om goed voedingsadvies voor je huisdier te krijgen.

VIND UW DICHTSTBIJZIJNDE VERKOOPPUNT