Naar de hoofdinhoud gaan
0

ONZE INGREDIËNTEN

Onze prijswinnende recepten worden gemaakt met de beste ingrediënten. We zijn trots op ons gebruik van lokaal ingekochte ingrediënten en we letten er zorgvuldig op dat vlees, vis en groenten die we gebruiken, met de hoogste normen en standaarden geproduceerd worden.

VRIJE-UITLOOPKIP UIT NORFOLK

De verse kip die we in ons droogvoer gebruiken is 100% vrije-uitloop, van kippen die met liefde gehouden worden in Norfolk in Engeland, door boeren zoals Lionel Halls en zijn team bij Traditional Norfolk Poultry.

DUURZAAM GEWONNEN SCHOTSE ZALM

Zalmkwekerij Wester Ross, een familiebedrijf in Little Loch Broom, Schotland. Op viskwekerijen zoals deze wordt de verse zalm voor ons droogvoer met liefde ambachtelijk gekweekt.

VERS BEREID ONTBEEND BRITS LAM

Ons verse lam is afkomstig van lokale Britse boerderijen, waar ze met gras gevoerd worden en lekker kunnen rondlopen. Het verse lamsvlees is vrij van groeibevorderende hormonen, wordt geproduceerd volgens een menselijke voedingsnorm en is een uitstekende bron van lichtverteerbaar eiwit.

VRIJE-UITLOOP HERT

Ons hertenvlees is 100% vrije-uitloop. De herten krijgen natuurlijke voeding: wild gras en groenten. Hoog eiwitgehalte, laag vetgehalte. Hert is een uitstekend ingrediënt voor de ondersteuning van gezonde spiergroei.

ZOETE AARDAPPEL

Een uitstekende bron van energie die langzaam afgegeven wordt, rijk aan antioxidanten en een geweldige bron van oplosbare vezels. Al onze recepten bevatten dit fantastische ingrediënt, vers van het veld.

GROENTEN EN BOTANICALS

Elk gezond recept zit boordevol antioxidanten, vitaminen en mineralen, enen een heerlijke mix van groenten en botanicals. Onze groenten zitten tjokvol met het goede dat de natuur te bieden heeft. Ze worden met zorg gekweekt door geselecteerde boeren en worden geproduceerd volgens de hoogste normen en standaarden, wat ons heilzame, voedzame ingrediënten oplevert om onze prijswinnende recepten compleet te maken.

ONZE KLANTEN ZIJN DOL OP...

GRATIS BEZORGING OP BESTELLINGEN VAN MEER DAN €20