Naar de hoofdinhoud gaan
0

ONZE GESCHIEDENIS

Het begon allemaal in een kleine dierenwinkel, 30 jaar geleden

In het begin van de jaren 1990 had onze oprichter Eddie Milbourne een succesvolle dierenwinkel in het zuiden van Engeland. Hij verkocht het dierenvoer dat verkrijgbaar was in het Verenigd Koninkrijk. Hij zag dat veel honden van zijn klanten last hadden van dezelfde kwalen: dunne ontlasting en jeukende huid.

Hij realiseerde zich dat dit te maken moest hebben met de ingrediënten in de dierenvoeders en hij ging zoeken naar alternatieven.

Wereldwijde zoektocht naar beter dierenvoedsel

Eddie reisde de hele wereld over, op zoek naar het beste dierenvoer. In de Verenigde Staten vond hij soorten voer die rijker aan vlees waren en minder granen bevatten.

Hij begon deze soorten voer te importeren naar het Verenigd Koninkrijk. Vervolgens verkocht hij ze in zijn winkel en ook verder in het land. En waarachtig, de gezondheid van de huisdieren van zijn klanten verbeterde.

Een feestmaal ontwikkelen afgestemd op de wolf (of wilde kat)

Eddie en zijn team van voedingsdeskundigen waren nooit tevreden met de status quo, en besloten om een werkelijk uniek voer te ontwikkelen op basis van het nieuwste onderzoek naar het voorouderlijke dieet van in vroeger tijden voorkomende wolven en wilde katten.

Gebruikmakend van de rijkdom aan natuurlijke, gezonde ingrediënten hier op Britse bodem, stelden ze een reeks recepten samen die zouden uitgroeien tot het beste graanvrije dieet van het Verenigd Koninkrijk, het voedsel van hun voorouders.

Het eerste graanvrije voorouderlijke voer van het Verenigd Koninkrijk was geboren

De kroon op meer dan 30 jaar expertise en het allernieuwste onderzoek naar voorouderlijke diëten: Canagan. In 2012 lag het voor het eerst in de schappen en het is uitgegroeid tot het aanbevolen product nr. 1 in duizenden dierenspeciaalzaken over de hele wereld.

Ons meest trotse moment

Als erkenning voor ons wereldwijde succes ontvingen we een Queen's Award for Enterprise: International Trade. Hartelijk dank aan al onze partners over de hele wereld die ons ethos ondersteunen en onze visie delen om de allerbeste voeding voor huisdieren naar de kleinere gespecialiseerde dierenwinkels, vaak familiebedrijven, te brengen.

Een familiebelofte

Eddies zoon James en de rest van ons ongelooflijke team gaan door met het maken van de allerbeste diervoeding die er te krijgen is. We blijven vasthouden aan ons tientallen jaren oude belofte om alleen onafhankelijke winkels te ondersteunen.